Geachte bezoeker,

   

Interactieve productinformatie


Op deze website treft u Tekenservices en Bestekservices aan die gebruik maken van technologie van Kubus. Klik hierboven in het menu voor generieke voorbeelden of fabrikantgebonden voorbeelden.

Benodigde software


Om de informatie op deze website in het geheel goed te kunnen bekijken en of te gebruiken dient u de GDL en XpS Webplugins te installeren. Ga naar Software voor download- en installatie-instructies.

KUBUS BV


Ontwikkelt en levert hoogwaardige software voor de ontwerpende bouw in Nederland. Daarbij wordt sterk geloof gehecht aan een intelligent gebouwmodel en vrije uitwisseling van gegevens. Lees meer over de producten van KUBUS BV op www.kubusinfo.nl.

Wat biedt Kubus voor fabrikanten?


Voor fabrikanten ontwikkelt Kubus software voor het publiceren van productinformatie op het internet waarmee voor ontwerpers, tekenaars Ún bestekschrijvers bruikbare data gegenereerd wordt: van slim parametrisch CAD object (GDL) tot volledig uitgewerkte bestekteksten (XpS). Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bestekservices: klik hier. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor tekenservices: klik hier